Miljontals syrier på flykt. Din gåva räddar liv!

Ge en gåva online
  • Din information

  • Hur vill du betala?

Människorna som flyr från terror och våld i Syrien blir fler och desperationen växer. Barnmissionen finns nu på plats i flera flyktingläger i Libanon och ger sjukvård tillsammans med vår samarbetspartner Humedica. Nu ökar trycket och vi intensifierar arbetet för att hjälpa så många som möjligt – därför behöver vi din hjälp. Vi kan rädda liv, men vi måste agera snabbt.

Sedan tre månader är Barnmissionen och Humedica på plats och ger sjukvård till 35 olika flyktingläger i Bekaadalen i Libanon, nära den syriska gränsen. Nu ser vi ett tydligt ökat tryck och har satt igång en insamling för att kunna möta behoven. Miljontals människor är på flykt, ungefär hälften av dem är barn – och de är i desperat behov av vår hjälp.

Ingen har missat den pågående flyktingkrisen. Krig, terror och våld har länge tvingat syrier från sina hem. Mängder med människor har gett sig ut på båtresor över medelhavet med sina liv som insats – flera tusen av dem har inte lyckats ta sig hela vägen fram. Bilderna på barn och familjer som drunknat har inte lämnat någon oberörd.

Människor världen över har också skakats av bilden på 3-årige Aylan. Han som var på väg för att starta ett nytt liv med sina föräldrar och sin storebror i ett land där de inte förföljs. Han kom inte heller hela vägen fram, utan förlorade sitt liv på den livsfarliga båtresan.

Vänner, krisen är akut och det är dags att vi ställer oss upp och tar ansvar. Vi kan inte stå och titta på när människor offrar sina liv i desperation för ett tryggt liv. För en framtid.

Därför ber vi dig att vara med och ge av ditt överflöd idag – en gåva från dig gör direkt skillnad i en tid när desperationen är akut.

Ge med Swish

Använd nummer 9010802 för att ge din gåva.

Swish-logo

Ge via Plusgiro eller Bankgiro

Sätt in din gåva på Plusgiro: 901080-2
eller Bankgiro: 901-0802