Lediga jobb

Barnmissionen söker administrativ chef

Barnmissionen är en kristen organisation som vill verka för en rättvis värld. Vi arbetar med sociala och humanitära insatser med inriktning på barn, ungdom och familjer, oavsett kön, etnisk, religiös eller politisk tillhörighet. Genom att se och utveckla människors potential vill vi skapa förutsättningar för ett värdigt liv. Barnmissionens uppdrag utgår från Bibeln, där vi utmanas att hjälpa de mest behövande, att arbeta för rättvisa och upprättelse för fattiga och utsatta. Utöver direkt stöd till utsatta människor arbetar Barnmissionen med utvecklingsfrågor med särskilt fokus entreprenörskap.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som administrativ chef på Barnmissionen blir du en del av en global verksamhet i tillväxt.
Du är en erfaren ledare med ett prestigelöst förhållningssätt och en positiv människosyn.
Du har förmodligen erfarenhet från internationella miljöer och du trivs i ett diversifierat organisationslandskap där olika kulturer och perspektiv möts och samspelar.
Du är lyhörd och bidrar till en arbetsmiljö som präglas av engagemang och delaktighet.
Du är både strategisk och operativ, arbetar proaktivt och har mycket god förmåga att se helheter, samband och prioriteringar. Rollen inkluderar HR-ansvar.
Du förstår och uppskattar värdet av en ansvarsfull förvaltning i kombination med förändringsarbete. Eftersom Barnmissionen verkar i en internationell miljö uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Du har en relevant högskoleutbildning och/eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet som chef med inriktning mot ekonomi, HR och administration.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi förutsätter att du delar Barnmissionens kristna värdegrund.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du är övergripande ansvarig för att leda och organisera det dagliga arbetet på kontoret i Malmö som består av tre mindre enheter: Internationella Avdelningen, Insamling & Kommunikation samt Ekonomi/Administration/Givarvård.
I rollen ingår att utveckla och kvalitetssäkra system och rutiner liksom att arbeta både strategiskt och operativt med uppgifter kopplade till ekonomi, administration och organisation.
Du rapporterar till generalsekreterare och ingår i ledningsgruppen.

Övergripande ansvar för verksamhetsplanering, budget och ekonomi

HR och organisation

Övergripande ansvar för IT

Upphandlingar, avtal och försäkringar

Övrig information

Placeringsort: Malmö
Omfattning: 100 %, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: 1 juni
Kollektivavtal: Unionen

Frågor om tjänsten besvaras av:
Bo Wallenberg, generalsekreterare, tel: 040-620 04 41
Mikael Joumé, personalansvarig, tel: 040-620 04 42

Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas senast 10 mars till: bo.wallenberg@barnmissionen.se

Läs mer om oss på www.barnmissionen.se

Då vi inför denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Barnmissionen söker Ekonomiassistent

Barnmissionen är en kristen organisation som vill verka för en rättvis värld. Vi arbetar med sociala och humanitära insatser med inriktning på barn, ungdom och familjer, oavsett kön, etnisk, religiös eller politisk tillhörighet. Genom att se och utveckla människors potential vill vi skapa förutsättningar för ett värdigt liv.

Barnmissionens uppdrag utgår från Bibeln, där vi utmanas att hjälpa de mest behövande, att arbeta för rättvisa och upprättelse för fattiga och utsatta. Utöver direkt stöd till utsatta människor arbetar Barnmissionen med utvecklingsfrågor med särskild tonvikt på entreprenörskap.

Är du vår nya medarbetare?

Som ekonomiassistent på Barnmissionen blir du en del av en global verksamhet i tillväxt.
Du ingår i Ekonomi- och administrationsenheten som utöver det egna ansvarsområdet också utgör en stödfunktion till övriga enheter; Insamling & kommunikation samt Internationella avdelningen.

Du har som lägst gymnasieutbildning och några års arbetserfarenhet inom ekonomiadministration. Du har erfarenhet av ekonomisystem, tex Visma administration och Lön, rör dig obehindrat i olika IT-miljöer och du är avancerad användare av Excel.
Som person tycker du om ordning och reda, du är analytisk och du skapar strukturer som underlättar administrativa processer. Du är noggrann i ditt arbete, följer upp processer och trivs med löpande och återkommande arbetsuppgifter. För att fungera i rollen måste du behärska svenska och engelska i både tal och skrift och du delar Barnmissionens kristna värdegrund.

Tidigare erfarenhet av projektadministration, erfarenhet från idéburen sektor och kunskaper i andra språk är meriterande.

Arbetsuppgifter

Din roll blir primärt att vara ett stöd till ekonomiansvarig i det dagliga arbetet med leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, lönekörningar, avstämningar etc.
Du tar fram analys- och rapporteringsunderlag till ledning och styrelse. Vidare bistår du i granskningsarbetet och avstämningar av narrativa och ekonomiska rapporter.
Du är en resurs i förbättringsarbetet och processen att integrera Barnmissionens affärs- och IT-system.
Arbetet följer vissa cykler som gör att arbetsbördan ökar under ansöknings-, boksluts- och rapporteringstider, vilket förutsätter en viss flexibilitet avseende arbetstider.

Övrig information

Placeringsort: Malmö
Omfattning: 100 %, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.
Kollektivavtal: Unionen

Frågor om tjänsten besvaras av:

Mikael Joumé, personalansvarig, tel: 040-620 04 42
Nadja Osmolovskaya, ekonomiansvarig, tel: 040-620 04 44

Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas via e-post till: mikael.joume@barnmissionen.se
Rekrytering och urval sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer om oss på www.barnmissionen.se

Då vi inför denna rekrytering har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.