Familjens situation vände helt

Utan arbete och med en svårt sjuk liten bebis ensam på intensivvården verkade situationen hopplös för fyrabarnsföräldrarna Marina och Petro. Tidigare i sommar fick Barnmissionen höra om deras problem – och på en gång vände situationen helt. 

Ge en sommargåva
timofiy

Marina och hennes man Petro hade haft problem länge när Marinas moster bestämde sig att gå till Barnmissionen för att be om hjälp. Eftersom båda föräldrarna var arbetslösa och deras nyfödda bebis Timofiy behöver dyr sjukhusvård räckte pengarna inte till – varken till mat eller mediciner.

– När Marina kom till Barnmissionen trodde hon inte att situationen skulle kunna förändras. Allt såg så mörkt och hopplöst ut, berättar Lyudmila.
– Men jag sa till henne att Gud är starkare, berättar hon.

På en gång förändrade Gud situationen för familjen. Barnmissionen besökte lille Timofiy redan nästa dag och kunde betala för hans vård. Idag bor Marina på sjukhuset med sitt barn, två av döttrarna kunde åka till vårt sommarläger och släktingar tar hand om ett av barnen. Nu har dessutom Petro lyckats få ett jobb! Nästa vecka får han hjälp att renovera hemma så att lägenheten är redo för barnen när de kommer hem.

Daryna och Anastasiya fick möjlighet att åka till lägergården Dubechno!

Daryna och Anastasiya fick möjlighet att åka till lägergården Dubechno!

Tack vare alla givare till Barnmissionen är det möjligt att göra denna typ av insatser för familjer.
– Er hjälp gör Guds kärlek verklig och synlig för Marina och hennes familj, säger Lyudmila.