Om Kjell och Gunilla

Kjell och Gunilla Lindstedt är välkända som programledare, sångare och musiker på Kanal 10. Kjell spelar både piano, gitarr och trumpet och parets musik spänner över allt från country till gospel, psalmer och egna sånger. Ibland deltar även dottern Beatrice Schoultz på konserterna. Då kallar de sig Family 3.

På sina konserter varvar de sång och musik med att berätta om Barnmissionens arbete.

− Vi har sett nöden på flera håll i olika länder, och nu ser vi fram emot att komma ut till församlingar och på vårt sätt bidra till Barnmissionens fina arbete, säger Kjell Lindstedt.

− Barnmissionen har ett arbete som är imponerande. Det är väl etablerat och vi känner att man frimodigt kan ge pengar till Barnmissionens arbete, tillägger Gunilla Lindstedt.

Kjell och Gunilla Lindstedt bor i Holsbybrunn, mitt i Småland sedan ett par år. Sången och musiken har alltid varit en självklar del av deras liv. Det var också musiken som förde dem samman. Numera reser paret på heltid för att sjunga och tala samt leda gruppresor till Israel, USA med mera. De besöker bland annat kyrkor, föreningar, äldreboenden och företag för att dela med sig av sina upplevelser och sånger. Det kan vara sångstunder, dagledigsamlingar, kristna möten, konserter, julprogram och så vidare.

Paret har ofta medverkat i den kristna TV-kanalen Kanal 10. De har även spelat in flera CD-skivor.

Beatrice Schoultz bor i Ekenässjön och är lovsångsledare i Pingstkyrkan, Vetlanda. Hon har sjungit i många år och ägnat mycket tid åt att även spela piano. Sången har fått en allt större plats i hennes tillvaro och hon skriver även egna sånger. Nu tar hon steget att även sjunga mera seriöst med sina föräldrar.

Kjell har en gedigen musikbakgrund som började i tidiga tonåren. Han spelar piano, gitarr och trumpet. Både Kjell och Gunilla är vana talare och delar det de har på sina hjärtan.

Nu ger sig trion ut på uppdrag runt om i landet så långt tiden räcker. Med sin sångstil som innefattar southern gospel, country, ballader med mera vill gruppen sprida glädje och gemenskap, dela med sig av sina sånger och sin tro på Gud. I mars 2022 gav Family 3 även ut sin första CD med 14 låtar.

Så bokar du ett besök:

Kontakta Kjell Lindstedt på tel 0735-201610 eller k.lindstedt52@gmail.com.