Egil Friestad

Styrelseordförande, Södra Sandby

Företagsledare från Höganäs Bjuf AB.  Ny styrelseordförande för Barnmissionen från och med februari 2019.

Dagfinn Kroslid

Vice ordförande, Farsund, Norge

Mångårig erfarenhet från arbete med hälsa och internkontroll i Alcoa. Styrelseordförande för Barnemisjonen i Norge och ledare för den norska organisationen Barn fra Ukraina.

Karin Woxlin

Ledamot, Öckerö

Civilingenjör som nu arbetar som projektledare på RUAG Space i Göteborg. Tidigare styrelseledamot i biståndsorganisationen NavPartners innan denna blev en del av Barnmissionen.

Linnea Schmitz 

Ledamot, Åsa

Legitimerad läkare med inriktning psykiatri på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Intresseområden inom internationell och jämlik hälsa. Tidigare erfarenhet bland annat som kommunfullmäktigeledamot i Mölndal.

Josefin Fållsten

Ledamot, Örebro

Pastor i Immanuelskyrkan i Örebro. Tidigare regionledare för Evangeliska Frikyrkan region Asien samt ansvarig för EFK:s internationella arbete. Har arbetat i Kenya med pingstsamfundet Free Pentecostal Fellowship samt som konsult med organisationsutredningar och bedömningar.

Rasmus Andreasson

Ledamot, Mölndal

Statsvetare och ekonom med en stark passion för Afrika. Arbetar för närvarande inom fordonsförsäkringsbranschen. Har tidigare erfarenhet från arbete inom Equmenia och biståndsorganisationer i Kenya.