Väckelsesånger

Tre Barytoners nya skiva, Väckelsesånger, är en skiva för alla som älskar den kristna sångskatten. Här blandas glädjefyllda arrangemang av sånger som Gyllne Morgon och Vi reser hem med klassiker som På en avlägsen höjd eller Närmare Gud till dig. Det finns också några nyskrivna texter till kända melodier.

Tre Barytoners stora längtan är att kristen musik åter ska ljuda även i profana sammanhang. Den kristna sångskatten är en viktig del av Sveriges kulturarv och inget kan beröra så mycket som tonen från väckelsesånger.

Skivan innehåller 13 medryckande väckelsesånger som berör både hjärta och själ. Den som tycker om välkända läsarsånger kommer att älska det här albumet. Alla intäkter från skivan går till Barnmissionens hjälparbete.

Köp skivan genom att kontakta Barnmissionen på tel 040 689 30 40 eller info@barnmissionen.se.

Andliga klassiker

Tre Barytoners debutskiva Andliga klassiker är fylld med sånger från den kristna sångskatten. Det är sånger som stämmer in på Tre Barytoners signum – de har ett tydligt budskap, mycket glädje och ett medryckande arrangemang. Det är också sånger som vid konserterna visat sig vara mycket efterfrågade.

“Det här är en skiva som får dig att le och sjunga med,” säger Bo Wallenberg och tillägger:

“Men det fina är att det inte bara är du som får glädje av skivan utan även behövande barn och familjer runt om på vår jord. Vinsten från skivan tillfaller Barnmissionens arbete.”

Sånger på skivan är: O store Gud, Ovan där, Från död till liv, Du lyfter mig (You raise me up), Genom allt, Min Fader vakar över mig, Så stor är Jesu kärlek, Vad gränslös kärlek (O sole mio), Som en härlig gudomskälla (Pärleporten), Jag fått bevis, Jag håller Hans hand och Herren är min herde.

Köp skivan genom att kontakta Barnmissionen på tel 040 689 30 40 eller info@barnmissionen.se.