Svenska

Obs! 12 juli t.o.m. 28 juli går det ej att få intygen hemskickade. Det går fortfarande att skriva ut dem själv.

Bjud ett behövande barn på julfest!

Nu kan du ge årets bästa julklapp, genom att bjuda ett behövande barn och dennes familj till en av våra stora julfester!

För oss på Barnmissionen är det viktigt att alla människor som vi är i kontakt med ska få en chans att fira en värdig jul. Därför anordnar vi varje år stora julfester där vi bjuder in utsatta och behövande barn och deras familjer att fira jul med oss. De blir god mat, drama, sång, det glada julevangeliet, julklappar och massor av kärlek och glädje.

Vi kommer också att dela ut matpaket med tio kilo mat till tusentals behövande människor. Vi besöker sjukhus, äldreboenden, barnhem och fängelser. När människor inte kan komma till oss så besöker vi dem.

Min farmor sa alltid till mig: ”Bosse, glöm inte att det är saligare att ge än att få!” När jag var barn var det svårt att förstå, men när jag själv fått barn så vet jag att det verkligen är så. Att se glädjen i ett barns tindrande ögon är något av det bästa som finns. För etthundra kronor kan du få ett behövande barns ögon att tindra i jul!

Ge en gåva här eller swisha till 9010802. Uppge ”Julgåva”.

Med önskan om en fridfull jul och ett Gott nytt år!

Bo Wallenberg

Generalsekreterare