Svenska

Kärleksbudskapet behövs mer än någonsin!

2020 kommer att gå till historien som ett av de mest dramatiska och svåra åren i världen under modern tid. Vi har alla utsatts för enorm prövning och livet har aldrig varit så isolerat och svårt som detta år. Många har mist nära och kära och avsaknaden av närhet har blivit enormt påtaglig.

I våra missionsländer har många av de behövande barn vi tar hand om behövt lägga sig hungriga för första gången på länge. Nu när julen närmar sig vill vi på Barnmissionen göra stora extrainsatser för de behövande barnen och deras familjer.

Vi kommer inte kunna arrangera våra normala stora julfester där vi bjuder in barnen till oss, men vi överger inte de behövande barnen till jul utan kommer istället att besöka dem i deras hem och göra coronaanpassade julfester, precis som de hemmafestivaler vi gjorde under sommaren till stor succé och glädje.

Detta kommer att bli dyrare än normalt, men efter allt dessa familjer gått igenom behöver de få höra om kärleksbudskapet och få fira Jesus födelsedag, samtidigt som vi ger dem mat och julklappar. Därför ber vi om en extra generös julgåva från dig som har möjlighet och kan hjälpa.

Bo Wallenberg, Generalsekreterare Barnmissionen 

Här kan du ge din gåva. Du kan också swisha till 9010802 och märka din gåva: ”Julgåva”.