Svenska

Obs! 12 juli t.o.m. 28 juli går det ej att få intygen hemskickade. Det går fortfarande att skriva ut dem själv.

Mamma, blir det någon jul i år?

Kära faddrar och livräddare!

Barnmissionen har alltid haft som en hjärtesak att alla barn i vår omsorg skall kunna fira en riktigt härlig jul. Det finns så många barn på vår jord som inte önskar sig någon annat än att kanske kunna slippa lägga sig hungriga och rädda. Deras största julklapp skulle få vara att kunna få något litet att äta. Presenter är helt otänkbara i deras värld och inget som de funderar på. De vill bara överleva ännu en dag.

Barnmissionens största julfirande brukar hållas i Ukraina där vi ordnar julfester till tiotusentals barn och familjer varje år. Vi brukar samla barnen i kyrkor och stora lokaler. I år är det inte tänkbart på grund av det rasande kriget. Men vi har anpassat vårt arbete och möts i mindre grupper. Inte sällan har vi aktiviteterna i skyddsrum då bomberna rasar.

Vi tänker fortsätta med detta även denna jul. Många kristna volontärer och vår personal står beredda att åka ut och berätta om julens glada budskap, var det än blir någonstans; i hemmen, i skyddsrummen eller på sjukhus. Vi vill glädja barnen med mat, julklappar, sång och drama. Om våra barn någonsin behöver få höra om Jesus kärlek så är det nu!

Därför vädjar jag till dig att ge en riklig extra gåva till detta livsviktiga arbete. Vi står beredda, men behöver ditt ekonomiska stöd!

Med hopp om en stor respons!

Bo Wallenberg

Generalsekreterare

Så här ger du en gåva:

Ge en gåva via hemsidan

Swisha till 9010802 och uppge ”Julgåva”

Ge via bankgiro 901-0802 och uppge ”Julgåva”

Ge via plusgiro 901080-2 och uppge ”Julgåva”

eller använd det inbetalningskort du som regelbunden givare har fått hemskickat.