Svenska

Mat till familjer i Bangladesh

Barnmissionen har delat ut matpaket till 160 familjer i Bangladesh. Det är familjer med barn som bor på Home of Peace, men som nu bor med sina familjer så länge myndigheterna väljer att hålla skolorna stängda.

För barnen och deras familjer är nedstängningen av landet svår. De flesta föräldrarna försörjer sig som dagarbetare, men när samhället stänger ner försvinner också arbetstillfällena, och för många familjer är det mycket svårt att få mat för dagen.

Den senaste tiden har Bangladesh även drabbats av stormar och översvämningar, och många familjer har fått sina bostäder förstörda.

Barnmissionen har under de senaste veckorna, genom sin partnerorganisation Agape Social Concern, nått ut med nödhjälp i form av mat till 160 familjer med barn på skolan. Varje familj har fått 15 kilo ris, 1 kilo linser, 1 kilo socker, 1 kilo tvättmedel, 1 kilo salt och 1 liter matolja.

Barnen och familjerna blev oerhört glada för maten och tackade sina givare!

Barnmissionen har kunnat genomföra matutdelningen tack vare gåvor från våra givare. Vill du också ge en gåva till matpaket? Ge en gåva här på hemsidan eller swisha till 901080. Tusen tack!