Svenska

Nödrop om mat från Barnmissionens länder

Coronapandemin drabbar våra missionsländer oerhört hårt. I dessa fattiga länder har makthavarna panik och har gjort fullständig lockdown för att försöka hindra smittspridningen. Detta drabbar de barn och familjer som står under vårt beskydd hårt och vi nås dagligen av nödrop från fälten där man berättar att familjerna inte har mat och behöver akut hjälp.

Många av de barn som vi hjälper är beroende av skolmaten eftersom det finns så lite mat hemma. Under Coronanedstängningen kan de inte gå i skolan och får därför inte den värdefulla skolmaten.

Vi har gjort stora insatser med matutdelning till barnen och deras familjer. Men eftersom skolorna på många håll är stängda även i höst måste vi fortsätta att hjälpa dessa behövande barn och deras familjer med mat tills samhället öppnar upp igen och livet återvänder till det normala.

Aldrig tidigare har Barnmissionen haft samma insamlingskampanj två gånger i rad, men i år måste vi göra det. De barn och familjer som står under vårt beskydd behöver mat och hjälp. Vi måste vara uthålliga och fortsätta att hjälpa. Därför vädjar vi ännu en gång om en extra gåva till matpaket till alla de hungrande människor i olika länder som behöver vår hjälp.

Med vänlig hälsning

Bo Wallenberg

Generalsekreterare Barnmissionen

Här kan du ge din gåva. Du kan också swisha till 9010802 och märka din gåva: ”Matpaket”.