Svenska

Sommargåva till krigströtta barn

Kära faddrar och livräddare!

Sedan starten av vårt arbete i Ukraina för mer än 32 år sedan har vi samlat in pengar till sommarläger för utsatta barn i Ukraina. Nu mer än någonsin behövs våra sommarsatsningar, när barnen far så illa i kriget och behöver uppleva något positivt.

Vårt sommarläger i Dubechno kommer att vara i funktion i sommar, men bara under dagtid för mindre grupper eftersom vi inte har något skyddsrum. Vi kommer också att åka ut till barnen och deras familjer och ha program för dem i deras byar. Barnen får leka, skoja, äta, mysa och bara vara barn. De får kläder och annat som de behöver, men framför allt får de höra att Jesus älskar dem och att han inte har glömt bort dem.

Förra året hände det ofta att flyglarmet gick mitt under vårt program och vi fick fortsätta nere i skyddsrummen tills faran var över. Resor och sommarprogram kräver en stor logistik och innebär faror, men vi gör det så gärna eftersom vi vet hur mycket det betyder för de krigströtta barnen.

En dröm som vi har är att kunna bygga ett stort skyddsrum till vår egen lägergård i Dubechno, så att vi kan samla stora grupper med barn där igen. Den sommargåva du ger i år gör det möjligt för oss att åka ut och besöka barnen samt att se till att mindre grupper med utsatta barn får komma till vår lägergård. Skulle ett under ske med insamlingen kommer vi direkt att starta bygget av vårt eget skyddsrum!

Tack för allt ni gör för Barnmissionen!

Bo Wallenberg

Generalsekreterare

 

Så här ger du en gåva:

Ge en gåva via hemsidan

Swisha till 9010802 och uppge ”Sommargåva”

Ge via bankgiro 901-0802 och uppge ”Sommargåva”

Ge via plusgiro 901080-2 och uppge ”Sommargåva”

eller använd det inbetalningskort du som regelbunden givare har fått hemskickat.