Svenska

Obs! 12 juli t.o.m. 28 juli går det ej att få intygen hemskickade. Det går fortfarande att skriva ut dem själv.

Vi överger inte behövande barn i sommar!

Barnmissionens sommarläger för behövande barn är en kär återkommande insamlingskampanj för Barnmissionen. Vi vill att alla barn ska få uppleva härliga sommarminnen med god mat, kärlek, omsorg och massor av roliga minnen.

På grund av Corona-viruset kan vi i år tyvärr inte bjuda in barn till vårt sommarläger i Dubechno, Ukraina. Det är en enorm besvikelse för de barn som hade sett fram emot att få komma till vårt läger och få äta sig mätta. Ja, du läste rätt – äta sig mätta!

Dessa barn kommer från trasiga familjer och inte sällan missbrukarfamiljer. Där är barnens sommarlov många gånger en plåga! I skolan får de i alla fall ett mål mat om dagen, men nu vet de inte om mamma och pappa prioriterar spriten eller maten!

Därför har vi beslutat att i år ändra verksamheten på vår lägergård i Dubechno och använda våra stora lokaler, kök och bageri till att baka bröd och packa matpaket till utsatta familjer. Vi kommer också att packa humanitär hjälp till familjerna och leksaker till barnen. Sedan ska vi besöka barnen i deras hem och hålla ett vakande öga över dem.

Vi hade lovat barnen att de skulle få komma till oss. Nu när detta inte går åker vi hem till dem i stället. På detta vis kommer vi också att få en unik kontakt med föräldrarna och förhoppningsvis kan vi hjälpa hela familjerna till ande, kropp och själ!

Vår önskan och vädjan är att ni vill stå med oss i detta nya och viktiga sommarprojekt och ge en extra sommargåva. Tack för ert stöd i dessa omvälvande tider!

Med vänlig hälsning

Bo Wallenberg, Generalsekreterare    

Här kan du ge din gåva. Du kan också swisha till 9010802 och märka din gåva: ”Sommargåva”.